Copyright 2024 - Hydrocomp Mélyépítő Kft. Készítette: Baranyai Gábor & Kajdi Péter

 

 

A cég jegyzett tőkéje 37,05 millió Forint, a saját tőke 2019. december 31-én 343,22 millió Forint volt. A cég éves árbevétele 2019. évben is meghaladta 1,5 Milliárd forintot. Ezt a teljesítményt a vállalkozás több, mint 70 fős saját állományával érte el. Társaságunk állományában a felsőfokú végzettséggel rendelkezők száma meghaladja a teljes létszám 10%-át, akik szakterületükön legalább 10 év tapasztalattal rendelkeznek. Munkánkat jó csapatszellem és rendkívül alacsony fluktuáció jellemzi. A felelőségi körök pontos lehatárolásáról több szintű hierarchiális struktúra gondoskodik. Tevékenységünket földrajzilag nem határoljuk le, de munkáink kivitelezésekor Győr-Moson-Sopron, Vas, Somogy, Komárom – Esztergom és elsődlegesen Zala megyére koncentrálunk.


Munkáink kivitelezéséhez saját tulajdonú technikai eszközökkel rendelkezünk: forgó - kotrógépek (lánctalpas, gumikerekes), kotró-rakodó gépek, gumihevederes kotrógépek, dózer, hengerek, aszfalt finisher, vákuumos víztelenítő berendezések és tehergépjárművek.


Saját tulajdonú, Zalaegerszeg belvárosában található modern napenergia ellátással rendelkező irodaházunk több, mint 850 m2 alapterületű.


Eszközeink karbantartását és javítását a zalaegerszegi 17.477 m² nagyságú telephelyünkön található saját tulajdonú gépüzemben végezzük.


Cégünk integrált irányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ ISO 45001:2018 szabványok szerint.


Az elvégzett munkákról dokumentációkat készítünk a munkavégzés nyomon-követhetőségének és ellenőrzésének céljából, amelyben kiemelt szerepet foglalnak el a minőségügyi és a környezeti kérdések (pl. beépített anyagok minőségi bizonylatai, ellenőrző- és vizsgáló mérések jegyzőkönyvei, beruházói igénymódosítások kezelése, környezetközpontú szemlélet, környezetvédelem, egészségvédelem, munkabiztonság).


Elsőszámú küldetésünk Megbízóink elégedettségének maximális elérése, kifogástalan, minőségi kivitelezés.

 

 

 

 

f m