Adatvédelmi nyilatkozat

Üdvözlünk a Hydrocomp Kft. weboldalán! Fontos számunkra, hogy tisztában legyél azzal, hogyan kezeljük és védelmezzük az általad megadott személyes adatokat. Ez a nyilatkozat részletesen leírja, hogy milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, valamint hogyan gondoskodunk az adatvédelemről.


1. Adatkezelő


Az adatkezelő felelős az általad megadott személyes adatok kezeléséért. Az adatkezelő neve és elérhetősége:


Hydrocomp Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság útja 1/A.

Email: hydrocompu

Telefon: +36 92 550 680


2. Gyűjtött személyes adatok


A Hydrocomp Kft. a következő személyes adatokat gyűjti és tárolja:


Név

Email cím

Mobil telefonszám


3. Adatkezelés célja és jogalapja


Az általad megadott személyes adatokat kizárólag az alábbi célokra használjuk:


Kapcsolatfelvétel lehetősége (pl. válaszlevél küldése az általad beküldött üzenetre vagy kérdésre)

Hírlevél küldése (csak abban az esetben, ha ehhez kifejezetten hozzájárulsz)

Az adatkezelés jogalapja az általad adott hozzájárulás.


4. Adattovábbítás


A Hydrocomp Kft. nem osztja meg vagy adja át az általad megadott személyes adatokat harmadik feleknek, kivéve az eseteket, amikor erre törvényi kötelezettség vagy jogszabályok írják elő.


5. Adatvédelem


A Hydrocomp Kft. minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy megvédje az általad szolgáltatott személyes adatokat illetéktelen hozzáférés, veszteség, jogosulatlan felhasználás, változtatás vagy hozzáférhetetlenné válás ellen.


6. Jogaid


Az adatvédelmi törvények értelmében jogod van hozzáférni a saját személyes adataidhoz, azok helyesbítését kérni, valamint tiltakozni az adatkezelés ellen. Amennyiben szeretnéd gyakorolni ezeket a jogokat, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a hydrocomp@hydrocomp.hu email címen.


7. Adatmegőrzés időtartama


Az általad megadott személyes adatokat addig tároljuk, amíg azokat a fenti célokra szükségesnek tartjuk, vagy amíg jogi kötelezettség ezt előírja.


8. Jóváhagyás


Azáltal, hogy megadod személyes adataidat a Hydrocomp Kft.-nek, elfogadod és jóváhagyod ezt az adatvédelmi nyilatkozatot.


Kérjük, hogy bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén lépj kapcsolatba velünk a hydrocomp@hydrocomp.hu email címen. Köszönjük!