Kik vagyunk?

A cég jegyzett tőkéje 37,05 milliárd Forint, a saját tőke 2023. december 31-én 571,81 millió Forint volt. A cég éves árbevétele 2023. évben meghaladta 2,6 milliárd  forintot. Ezt a teljesítményt a vállalkozás több, mint 80 fős saját állomanyával érte el. Társaságunk állományában a felsőfokú végzettséggel rendelkezők száma meghaladja a teljes létszám 10%-át, akik szakterületükön legalább 10 év tapasztalattal rendelkeznek. Munkánkat jó csapatszellem és rendkívül alacsony fluktuáció jellemzi. A felelőségi körök pontos lehatárolásáról több szintű hierarchiális struktúra gondoskodik. Tevékenységünket földrajzilag nem határoljuk le, de munkáink kivitelezésekor Győr-Moson-Sopron, Vas, Somogy, Komarom - Esztergom és elsődlegesen Zala vármegyére koncentrálunk.


Munkáink kivitelezéséhez saját tulajdonú technikai eszközökkel rendelkezünk: forgó - kotrógépek (lánctalpas, gumikerekes), kotró-rakodó gépek, gumihevederes

kotrógépek, dózer, hengerek, aszfalt finisher, vákuumos víztelenítő berendezések és tehergépjárművek.


Saját tulajdonú, Zalaegerszeg belvárosában található modern napenergia ellátással rendelkező irodaházunk több, mint 850 m2 alapterületű.

Eszközeink karbantartását és javítását a zalaegerszegi 19.289 m2 nagyságú telephelyünkön található saját tulajdonú gépüzemben végezzük.


Cégünk integrált irányítási rendszert működtet az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015, az MSZ ISO 45001:2018 és az MSZ EN ISO 50001:2019 szabványok szerint.


Az elvégzett munkákról dokumentációkat készítünk a munkavégzés nyomon-követhetőségének és ellenőrzésének céljából, amelyben kiemelt szerepet foglalnak el a minőségügyi és a környezeti kérdések (pl. beépített anyagok minőségi bizonylatai, ellenőrző- és vizsgáló mérések jegyzőkönyvei, beruházói igénymódosítások kezelése, környezetközpontú szemlélet, környezetvédelem, egészségvédelem, munkabiztonság).Elsőszámú küldetésünk Megbízóink elégedettségének maximális elérése, kifogástalan, minőségi kivitelezés.